ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ του συλλόγου μας


 
 
  
Αγαπητοί φίλοι του Χάρακα ,
Με την επιστολή αυτή,θέλουμε να ευχηθούμε σε εσάς και στην οικογένειά σας  Καλά Χριστούγεννα και μια καλή και ευλογημένη χρονιά που θα μας φέρει υγεία και πολλές χαρές!
Το 2013 βρίσκει τον Σύλλογό μας σε νέα αίθουσα !
 Πριν από 30 σχεδόν έτη ,το Ίδρυμα Γ.Ν.Πετρολέκα είχε παραχωρήσει για χρήση στα μέλη του Συλλόγου μας την αίθουσα του 8ου ορόφου του Ιδρυματος .
Από φέτος μας παραχωρεί την αίθουσα Νο 8 στον 6ο όροφο του ιδίου κτιρίου για να χρησιμοποιούμε για τις Γενικές Συνελεύσεις ,την κοπή της πίτας ,τις Συνεδριάσεις του Δ.Σ. ,τις συγκεντρώσεις μας και γενικά ,όποια άλλη εκδήλωση του Συλλόγου μας.
Στις 20 Ιανουαρίου ,λοιπόν θα εγκαινιάσουμε τη νέα μας αίθουσα ,με την Τακτική Γενική Συνέλευση ,την κοπή της πίτας ,και τις αρχαιρεσίες για την Διοίκηση του Συλλόγου.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης ,είναι :
  • Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2012 ,του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου .
  • Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής που έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας ,την καταμέτρηση των ψήφων ,τη σύνταξη και υπογραφή των σχετικών πρακτικών ανάδειξης των εκλεγέντων. .
  • Εκλογή επτά τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.
Θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
 

 Για να μπορεσει όμως ο Σύλλογος να παραμείνει ζωντανός ,να συνεχίσει να δίνει το παράδειγμα και ακόμη να εξελιχθεί ,κόντρα και σε πείσμα των καιρών ,σε αυτή την πολύ δύσκολη για όλους μας συγκυρία ,απευθυνόμαστε σε εσάς και ζητούμε να βοηθήσετε όπως και όσο μπορείτε ,να μη χαθεί το έργο που έχει επιτευχθεί τόσα χρόνια .
Η οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του κόστους συμμετοχής σε αποδεκτά επίπεδα ,καθώς και την κάλυψη των λειτουργικών του εξόδων.
  Επειδή τα έσοδα του Συλλόγου μας είναι πενιχρά ,ζητούμε από εσάς ,να είστε συνεπείς στην πληρωμή της ετήσιας συνδρομής σας (10 ευρώ) ,αφού παραμένει ο μόνος πόρος μας,καθώς και την οικονομική ενίσχυση προκειμένου να συνεχίσει η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου μας.
  Μπορείτε αν θέλετε ,να καταθέσετε την όποια πληρωμή σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό: Εθνική Τράπεζα αρ.λογ.715/706479-91 στο όνομα Πετρολέκας Ιωαννης –Ροβάτσου Χρυσάνθη ,
Μόλις κάνετε την κατάθεση ,μπορείτε να ενημερώνετε τον Γιάννη Πετρολέκα (τηλ.6945702967 και 210-9648420),για να σας κόψει την αντίστοιχη απόδειξη .
Είναι αυτονόητο ότι χρειαζόμαστε την βοήθεια ολων σας ,για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε δημιουργικά.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας και ελπίζουμε να σας δούμε όλους στις 20 Ιανουαρίου στην νέα αίθουσα του Συλλόγου ,προκειμένου να έχουμε απαρτία.
Σε αντίθετη περίπτωση ,η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27.01.2013 και ώρα 11 π.μ.
 
                                             Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του Συλλόγου
                                             Χρυσάνθη Ροβατσου - Γραμμένου  Πρόεδρος
                                             Ματούλα Αργ.Παπαγεωργίου  Γραμματεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια: