ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ..



Αγαπητέ συμπατριώτη-συμπατριώτισσα

Πρώτοι οι μαθητές του παπα-Δημήτρη Πέππα ενημερώθηκαν ότι αναλάβαμε μια προσπάθεια να τιμήσουμε τον επί 35 χρόνια παπά και δάσκαλο στον Χάρακα,με μια προτομή του στο προαύλιο των Τριών Ιεραρχών,αφού πρώτα πήραμε έγκριση από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο χάρακα και τον μητροπολίτη μας .
Σαν συνέχεια της 1ης επιστολής και για να ενημερωθούν και όσοι Χαρακιώτες δεν υπήρξαν μαθητές του, αναφερόμαστε τώρα σε περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την πορεία του επιδιωκόμενου σκοπού.
Η συνολική κοστολόγηση της πρότασης προεκτιμάται στο ποσό των 15.000 ευρώ και συμπεριλαμβάνει την αμοιβή του γλύπτη τη μεταφορά και την εγκατάσταση της προτομής και τα έργα διαμόρφωσης του χώρου.
Για όλα αυτά θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση ,διαφάνεια,απολογισμός ,ενώ ευελπιστούμε ότι θα βοηθήσετε κι εσείς με τον οβολόν σας ,όσο μικρός και να ΄ναι..
Σημασία δίνουμε στη συμμετοχή δηλαδή να γνωρίσουν όλοι και κυρίως οι νεότεροι ότι τιμώντας το πρόσωπο τιμούμε ταυτόχρονα και τις αξίες που υπηρετούνται από αυτό. Όπως της εκκλησίας και της εκπαίδευσης- του ιερέα και του δάσκαλου στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Για αυτό προτρέπουμε τους μεγαλύτερους να κάνουν κοινωνούς της προσπάθειας αυτής και τους νεότερους οικείους του.

Και πάλι χαιρόμαστε που μας δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε έστω και νοερά μαζί σας και να ζητήσουμε την προσφορά σας- ευχόμενοι να είμαστε καλά και να συναντηθούμε στον Χάρακα κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής που πρώτα ο θεός προβλέπεται να γίνει στις 31 Ιουλίου 2011.
Για κάθε πληροφορία σχετικά με την κατάθεση χρημάτων μπορείτε να απευθύνεστε στους παρακάτω συμπατριώτες μας.

Θεόδωρος Δημ .Παπαγεωργίου     Τηλ.    210-6714338        οικονομικά υπεύθυνος
Θεόδωρος Γεωργ .Παπαγεωργίου Τηλ.     210-8060450        ( Σύλλογος Χαρακιωτών )
Γεώργιος Νικολ. Παπαγεωργίου   Τηλ.     210-4124545        ( Ίδρυμα Πετρολέκα )
Αντώνιος Νικολ. Παπαγεωργίου   Τηλ.     6972006985         ( Δήμος Μονεμβάσιας)
Σωτήρης Γεωργ. Παπαγεωργίου    Τηλ.    210-9347127        (συμπαραστάτης)
Μαρία Κωσταντ. Πετρολέκα          Τηλ.    210-9849254        (συμπαραστάτης)

Χρήματα μπορούν να κατατεθούν και στον λογ. 158-00-2310022538
στην Αlpha Bank αναφέροντας υποχρεωτικά το όνομα του καταθέτη.
Για την πορεία της όλης προσπάθειας (επιλογή γλύπτη-κοστολόγιο-προσφορές κ.λ.π. μπορείτε να ενημερώνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://spyrospetrolekas.blogspot.com/ (Φάκελος-προτομή Δημητρίου Πέππα).
Σε περίπτωση περίσσειας χρημάτων,αυτά θα διατεθούν στον ιερό ναό Τριών Ιεραρχών του χωριού μας για την κάλυψη των αναγκών του.

Φλεβάρης 2011
Θεόδωρος Παπαγεωργίου
σπύρος Πετρολέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: