ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Αγαπητά μέλη ,σας προσκαλούμε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα του Συλλόγου μας ,στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή μας με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2010,του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής που έχει την ευθύνη για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας ,την καταμέτρηση των ψήφων ,τη σύνταξη και υπογραφή των σχετικών πρακτικών ανάδειξης των εκλεγέντων
3. Εκλογή επτά τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας
Θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε ενεργά ,ώστε ο Σύλλογός μας να συνεχίσει την ύπαρξή του και το έργο του,θέτοντας από κοινού τους στόχους μας για την κανούρια χρονιά και καταβάλλοντας τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθούν.

Μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας ,τις ιδέες σας,τα ζητήματα που πιθανόν απασχολούν το χωριό μας.Οι προτάσεις σας είναι σημαντικές για την επίτευξη των στόχων μας.
Η παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι σημαντική για την ύπαρξη του Συλλόγου και παρακαλείσθε να συμμετάσχετε σ’αυτή,γιατί έτσι θα διευκολυνθεί και η όλη διαδικασία.Σε περίπτωση μη απαρτίας , η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. ,με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Επιθυμίες των μελών για υποψηφιότητα στις ανωτέρω αρχαιρεσίες, παρακαλούμε να υποβληθούν με τη συνημμένη αίτηση.
Την ίδια ημέρα θα διατίθεται το ημερολόγιο του Συλλόγου μας για το 2011,με κεντρικό θέμα τα παιδιά του Χάρακα.Έγινε μεγάλη προσπάθεια να αναγνωρισθούν τα πρόσωπα – ειδικά στις παλαιότερες φωτογραφίες.Ευελπιστούμε ότι αποδόθηκαν κατά το δυνατόν πιο σωστά.Ζητάμε την κατανόησή σας,σε περίπτωση αντιθέτου αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: