NEW YORK TIMES ........ LEKAS & DRIVAS


Από τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα είναι το ΄΄φύλλο΄΄, ένα ελληνικό προιόν ,
μια εντυπωσιακή λιχουδιά για μπακλαβά-τυρόπιτα-σπανακόπιτα.
Σε ένα πατάτρι στο Μπρούκλιν 6 γυναίκες από την Πελοπόννησο
 φτιάχνουν κάθε μέρα ενάμισι τόνο φύλλο ,
για λογαριασμό της εταιρείας ΛΕΚΑΣ και ΔΡΙΒΑΣ.
Πακετάρονται σε διαφανείς πλαστικές σακούλες και με την επωνυμία
 αριστοκρατίκ στέλνονται φρέσκα ή κατεψυγμένα
 στις  USA στη Νότια Αμερική και Αφρική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: