Στη δεκαετία του τριάντα υπήρχαν Έλληνες στο βιομηχανικό τομέα της πόλης Λέκκας και Δρίβας, και Μακρής Καλαντζή-Kapatsoris.
Επέλεξαν το νησί για το γάλα του άφθονο - υψηλής ποιότητας πρόβειο και είχε ειδικευτεί στην παραγωγή της φέτας και ένα άλλο τυρί που εξάγονται στην Αμερική.
Ακόμη και σήμερα, στη Via delle Terme Santa Croce γωνιά του δρόμου, υπάρχει η δομή των γαλακτοκομικών Kapatsoris και τα παλιά εργαλεία εργασίας, μέρος του κτιρίου έχει έξυπνα αποκατασταθεί και είναι το διάσημο χώρο της μελέτης Arkitekton.
H OLBIA παραλιακή πόλη της Σαρδηνίας
και το κείμενο προέρχεται απο το ιστορικό της αρχείο
αλιευμένο απο αμερικάνικο site
Επέλεξαν το νησί για το γάλα του άφθονο - υψηλής ποιότητας πρόβειο και είχε ειδικευτεί στην παραγωγή της φέτας και ένα άλλο τυρί που εξάγονται στην Αμερική.
Ακόμη και σήμερα, στη Via delle Terme Santa Croce γωνιά του δρόμου, υπάρχει η δομή των γαλακτοκομικών Kapatsoris και τα παλιά εργαλεία εργασίας, μέρος του κτιρίου έχει έξυπνα αποκατασταθεί και είναι το διάσημο χώρο της μελέτης Arkitekton.
H OLBIA παραλιακή πόλη της Σαρδηνίας
και το κείμενο προέρχεται απο το ιστορικό της αρχείο
αλιευμένο απο αμερικάνικο site
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου