Εκδηλώσεις Συλλόγου

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Στις 17 Γενάρη πραγματοποιήθηκε η Γενική συνέλευση του συλλόγου Χαρακιωτών στην αίθουσα Ιδρύματος ΠΕΤΡΟΛΕΚΑ στον Πειραιά. Έγινε και το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η προσέλευση ήταν αρκετά μεγάλη.
Ανταλλάχθησαν ευχές για το καλό του χρόνου. Το φλουρί της πίτας που αντιστοιχούσε σε 2 εισιτήρια για τον χορό έπεσε στον συγχωριανό μας Σωτήρη Παπαγεωργίου. Η γενική συνέλευση ενέκρινε την πρόταση του συμβουλίου για τροποποίηση ορισμένων άρθρων του καταστατικού κυρίως αυτών που αναφέρονται στην ηλικία συμμετοχής στο διοικητικό συμβούλιο (από 21 σε 18).
Επίσης ενέκρινε τα πεπραγμένα και την Οικονομική διαχείριση όπως αναφέρθησαν λεπτομερώς.
Ακόμη ανακοινώθηκαν η Παραίτηση του Παναγιώτη Ι. Χελιώτη (μέλος διοικητικού συμβουλίου) και η αντικατάστασή του από τον 1ο αναπληρωματικό Δημήτριο Μπακαούκα.(γαμπρό του Σωτήρη Γκιουζέλη).

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Στις 7 Φεβρουαρίου το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός στο κέντρο "mparmpa-Lazaros" με 5-μελή ορχήστρα και εκλεκτό φαγητό. H προσέλευση των Χαρακιωτών ήταν αρκετά ικανοποιητική. Διενεργήθη και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα (προσφορά των καταστημάτων Δούκα, Σωτήρη Παπαγεωργίου και της κόρας του Ιφιγένειας Μασσαβέτα).


ΕΚΔΡΟΜΗ 3 ΙΕΡΑΡΧΩΝ


Στις 29-1 ο Σύλλογος πραγματοποίησε τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο χωριό, όπως έχει καθιερωθεί προ πολλών ετών για την εορτή των 3 Ιεραρχών, πολιούχου του χωριού, όπου έλαβαν χώρα θρησκευτικές εκδηλώσεις (Εσπερινός, Θεία Λειτουργία με πλειάδα ιερέων) και τα καθιερωμένα γλέντια (ζωντανή μουσική στα δύο μαγαζιά). Η εκδρομή επιδοτήθηκε από το Ίδρυμα Πετρολέκα.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο του Συλλόγου, με φωτογραφίες από τοπία του χωριού.







Δεν υπάρχουν σχόλια: